Får og lam

Fritgående Finsk Finulds-lam med særlig fedtfattigt og velsmagende kød sælges som hele lam og spegepølser.

Lam og moderfår græsser på frodige enge ved Storstrømmen på Sydsjælland, hvilket gør kødet magert, mørt og velsmagende. Engene sprøjtes ikke. I vintersæsonen går dyrene frit mellem stald og mark, dog holdes moderfårene inde ca. 1 måned i forbindelse med læmning. Kød, lammespegepølse og strikke-og vævegarn kan ud over her købes via www.madsamling.dk

Kontrolrapport: Klik her.

Spegepoelser (Custom)

Lammespegepølser

Spegepølserne, lavet alene af kød fra lammet og afpudset for evt. fedt, er tilsmagt med v.s.o.p de Luze cognac og krydderier efter gammel norsk opskrift, og er både røget og speget (tørret).

Spegepølserne fremstilles af Toft’s Røgeri i Stege.

Pris 75 kr. (inkl. moms) (ca. 350 gram)

Bestil

Lammespegepølser

  • stk. lammespegepølser

lam (Custom)

Lammekød

Lammekød kan købes i forbindelse med slagtning i efteråret og vinteren. Kødet kan leveres som hele lam eller parteret. Et lam vejer typisk mellem 18-22 kilo. Pris 85 kr. pr. kg.

Næste slagtning finder sted i slutningen af okotber 2017.

Bestilling modtages senest 15. oktober 2017. Klik nedenfor på ikonet ‘bestil’ og udfyld formular.

På forhånd tak og velbekomme!

Bestil

uld (Custom)

Uld

Uld fra Stensbygaards finske finuldsfår sælges som råuld og strikkegarn spundet på Hjelholt Uldspinderi (Fyn). Strikkegarnet fås i naturfarverne: hvid, brun og gråmeleret. Pris. 70 kr. pr. 100 gram.

Bestil